Vidra park házirend
A házirend a Vidra Park területén tartózkodó összes vendégre vonatkozik! Hogy bíztosítani tudjuk minden vendég számára a kellemes pihenést kérjük ismerje meg a házirendünket.
01
A foglalt időszaknál korábbi távozás esetén a szálláshely díját nincs módunkban visszatéríteni.
02
Érkezéskor a vendég köteles a recepción leadni személyes okmányait az adatfelvétel miatt, valamint távozáskor szolgáltatásaink ellenértékét kifizetni.
03
A szálláshelyre háziállat behozatala megengedett 5 euro/nap ellenében. Az állatot napközben és éjszakára tilos a házakba egyedül bezárva hagyni! Távozás előtt a házi kedvenc ürülékét kérjük takarítsa össze és a főút melletti konténerbe dobja el. Az állatokért valamint az ebből eredő balesetekért, esetleges károkért kizárólag az állatot a Vidra Park területére behozó személy a felelős.
04
A házakban, apartmanokban dohányozni TILOS! Dohányozni csak az erre kijelölt helyeken szabad. A csikkeket a földre eldobni TILOS!
05
A szemetet szelektíven gyűjtjük, ezért kérünk minden vendéget, hogy a szemetet szelektíven dobják a szemetesbe.
06
Wifi az ebédlőben. Vodafone és orange telefonjel az ebédlőben.
07
Megkérjük vendégeinket, hogy vigyázzanak a szálláshely berendezéseire. A bútorokat átrendezni TILOS! A rongálást elkövető személy az okozott károkat köteles megtéríteni.
08
A gépjárművekért és a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk.
09
18 éven aluliak számára tilos a szálláshelyen szeszes ital és dohányárú fogyasztása.
10
Bejelentkezés 16:00, a vendégek ekkor foglalhatják el szálláshelyüket. Kijelentkezés napján a vendégek 12:00-kor kell elhagyják a szálláshelyet.
11
Vendégeink térítésmentesen vehetik igénybe wellness szolgáltatásainkat (szauna, dézsa). Kérjük jelezzék előre e-mailben ha szolgáltatásunkat az érkezés napján szeretnék igénybe venni, a további napokon a helyszínen egyeztessenek. Tüzelni a dézsát és a szaunát a vendégnek TILOS! Tüzet utoljára 21:00 kor teszünk a wellness területén. A szaunát és a dézsát mindenki a saját felelősségére használja.
12
A szállásról kizárható az a személy aki rongálást követ el, saját vagy más testi épségét veszélyezteti valamint 22:00 és 7:00 között zavarja a pihenni vágyó vendégek nyugalmát.
SZÁLLÁS GALÉRIA ÁRAK WELLNESS GASZTRONÓMIA KAPCSOLAT Házirend