Regulamentul interior
Regulamentul de ordine interioară, pe teritoriul parcului Vidra este valabil pentru toți oaspeții care vin aici. Pentru a asigura un mod plăcut de odihnă tuturor oaspeților și pentru a evita neînțelegerile vă rugăm să luați cunoștință de regulamentul de ordine interioară.
01
Rezervările pot fi anulate cu 30 de zile înainte de sosire. După această dată, nu se mai pot face modificări, iar avansul plătit de oaspete nu poate fi rambursat.
02
La sosire, oaspetele va preda la recepție documentele de identitate pentru înregistrare, iar la plecare va plăti pentru serviciile oferite.
03
. În spațiul de cazare poate fi adus animal de companie, pentru care se plătește 5 euro pe zi. Animalul nu poate fi lăsat singur, încuiat în casă, nici noaptea, nici ziua. Înainte de plecare, excrementele animalului de companie trebuie strânse și aruncate în containerul de pe marginea șoselei principale. Pentru evitarea unor accidente legate de animale, ori pentru eventualele pagube, răspunderea aparține exclusiv persoanei care a adus animalul în interiorul Parcului Vidra.
04
Este INTERZIS fumatul în case și apartamente! Fumatul este permis numai în locuri special amenajate în acest scop. Este INTERZISĂ aruncarea mucurilor de țigară pe jos!
05
Gunoaiele le adunăm selectiv, de aceea solicităm fiecărui oaspete ca să le arunce în tomberoanele marcate pentru selectarea gunoaielor.
06
Aveți acces Wi-Fi , respectiv conexiune telefonică vodafone și orange în sufragerie.
07
Îi rugăm pe oaspeți să aibă grijă de mobilierul și utilitățile locului de cazare. Este interzisă mutarea mobilierului. Persoana care produce pagube este obligată să achite contravaloarea acestora.
08
Pentru automobile și obiectele de valoare lăsate în ele, nu ne asumăm răspunderea.
09
Persoanelor care nu au împlinit încă 18 ani le este interzisă consumarea băuturilor alcoolice și fumatul.
10
Înregistrarea oaspeților se face la ora 16:00 când pot să-și ocupe locul rezervat. În ziua plecării, oaspeții, trebuie să elibereze spațiul de cazare la ora 12:00.
11
Oaspeții noștri pot beneficia: cadă-ciubăr 250 ron/ o singură dată (3-4 ore); saună prima oră după încălzire 100 lei, ore suplimentare 50 lei/oră. Vă rugăm să ne anunțați prin mesaj email, dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre în ziua sosirii. Pentru zilele următoare programarea se face la fața locului. De folosirea saunei și a ciubărului fiecare utilizator răspunde personal.
12
Persoana care a pricinuit pagube sau și-a periclitat integritatea corporală personală sau pe ceea a altora, respectiv deranjează odihna celor ce se odihnesc între orele 22:00 și 7:00, își pierde dreptul de a beneficia în continuare de cazare.
CAZARE GALERIE Prețuri WELLNESS Gastronomie Contact Regulamentul interior